Michael Antony Austin

Wie is Michael Antony Austin? 

Van levendige rocksongs tot emotionele ballads, singer-songwriter Michael  Antony Austin voelt wat hij zingt en zoekt de connectie met het publiek door gebruik te maken van zijn sterke en unieke stem. Als groot filmliefhebber komt storytelling sterk naar voren in zijn muziek. Van een jonge mijnwerker die droomt van de zee tot zijn eigen ervaringen met liefde en verlies, elk nummer draagt een uniek verhaal met zich mee.

Deze innemende gitarist-zanger heeft een indrukwekkend muzikaal CV opgebouwd met verschillende bands, projecten en als soloartiest, met honderden LIVE shows over de hele wereld… Michael is geboren en getogen in Newcastle Upon Tyne, heeft een dubbele nationaliteit (zowel Brits als Duits) en woont in Duitsland dichtbij de Nederlandse grens. Hij heeft inmiddels 4 albums uitgebracht met pop-, rock- en folksongs met New Country, Americana en Britse Indie invloeden. Hij gooit als soloartiest of met zijn band op zowel intieme, kleinere evenementen als op de grote festivals en in theaters hoge ogen.

 

Michael Antony Austin
Michael Antony Austin

LIVE optredens:

LIVE optreden (solo - akoestisch) TREK festival (Rotterdam, NL):

LIVE optredens:

LIVE optreden (solo - akoestisch) festival "Muziek in het Kasteel" in Kasteel Oud Poelgeest (Oegstgeest, NL):

LIVE optreden (akoestisch) tv show Noardewyn live (Omroep Friesland):

Samenvatting LIVE optredens met volledige band in TivoliVredenburg (Utrecht, NL) en in poppodium de Groove Bar (Keulen, DE):

Meer informatie

Voor informatie over het boeken van Michael en zijn band ga naar deze pagina. Afhankelijk van de locatie en/of het type optreden kunnen Michael en zijn band een show elektrisch of akoestisch spelen. Met een volledige band, als trio of solo is ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Michael Antony Austin. En bezoek de social media pagina's voor meer nieuws en informatie:

- Facebook;

- Instagram.