Artiest

Wie is Michael Antony Austin? 

Singer-songwriter Michael Antony Austin is een geboren performer, met een sterke gevoelige tenor stem. Al sinds zijn vroege tienerjaren staat hij op het podium en heeft hij een indrukwekkende muzikaal CV opgebouwd, met verschillende bands, projecten en als soloartiest, met honderden LIVE shows over de hele wereld… en voornamelijk in Europa. Michael is geboren en getogen in Newcastle Upon Tyne, heeft een dubbele nationaliteit (zowel Brits als Duits) en woont in Duitsland dichtbij de Nederlandse grens. Als singer-songwriter heeft Michael inmiddels 4 albums uitgebracht met toegankelijke, persoonlijke country-flavoured pop, rock en folk. Deze innemende gitarist-zanger gooit als soloartiest of met zijn band op zowel intieme, kleinere evenementen, alsook op de grote festivals en in theaters hoge ogen.

Michael Antony Austin
Michael Antony Austin

LIVE optredens:

Samenvatting LIVE optredens met volledige band op 1 juni 2023 in TivoliVredenburg (Utrecht, NL) en op 5 mei 2023 in de Groove Bar (Keulen, DE):

LIVE optreden radioprogramma Countryland op 27 mei 2023:

LIVE optreden (akoestisch) tv show Noardewyn live op 24 februari 2023:

Meer informatie

Voor informatie over het boeken van Michael en zijn band ga naar deze pagina. Afhankelijk van de locatie en/of het type optreden kunnen Michael en zijn band een show elektrisch of akoestisch spelen. Met een volledige band, als trio of solo is ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Michael Antony Austin. En bezoek de fanpagina's voor meer nieuws en informatie:

- Facebook: Nederlands of internationaal;

- Instagram: Nederlands of internationaal.

'Stay tuned' voor nog meer muziek en nieuwe songs later dit jaar! Kijk daarvoor ook op deze pagina, alle single releases zijn daar te vinden.