Artiest

Wie is Michael Antony Austin? 

Singer-songwriter Michael Antony Austin is een natuurlijke performer met een sterke gevoelige tenor stem. Op het podium sinds zijn vroege tienerjaren heeft hij een indrukwekkend muzikaal CV opgebouwd, met verschillende bands, projecten en als soloartiest, met honderden LIVE shows over de hele wereld… en voornamelijk in Europa. Als singer-songwriter heeft Michael inmiddels 4 albums uitgebracht met pop-, rock- en folksongs met New Country, Americana en Britse Indie invloeden.

Michael is geboren en getogen in Newcastle Upon Tyne, heeft een dubbele nationaliteit (zowel Brits als Duits) en woont in Duitsland dichtbij de Nederlandse grens. Vanaf 2023 maakt ook Nederland kennis met zijn muziek. Met zijn optreden in TivoliVredenburg maakte hij indruk en diverse andere podia en festivals volgen. Hij gooit als soloartiest of met zijn band op zowel intieme, kleinere evenementen als op de grote festivals en in theaters hoge ogen. Ook is hij met zijn bijzondere stem en zijn innemende persoonlijkheid een graag geziene gast bij diverse radio- en tv-programma’s.

Michael Antony Austin
Michael Antony Austin

LIVE optredens:

LIVE optreden (solo - akoestisch) festival "Muziek in het Kasteel" in Kasteel Oud Poelgeest (Oegstgeest, NL):

LIVE optreden (akoestisch) tv show Noardewyn live (Omroep Friesland):

Samenvatting LIVE optredens met volledige band in TivoliVredenburg (Utrecht, NL) en in poppodium de Groove Bar (Keulen, DE):

LIVE optreden radioprogramma Countryland:

Meer informatie

Voor informatie over het boeken van Michael en zijn band ga naar deze pagina. Afhankelijk van de locatie en/of het type optreden kunnen Michael en zijn band een show elektrisch of akoestisch spelen. Met een volledige band, als trio of solo is ook mogelijk. Klik hier voor het LIVE schema van 2024.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Michael Antony Austin. En bezoek de social media pagina's voor meer nieuws en informatie:

- Facebook;

- Instagram.

'Stay tuned' voor nog meer muziek en nieuwe songs later dit jaar! Kijk daarvoor ook op deze pagina, alle single releases zijn daar te vinden.